Попусти и остале погодности куповине у Симпу

Када од куће или стана правимо дом, много љубави се утка у његово уређење. Оргиналан, модеран и удобан намештај као што је СИМПО помоћи ће вам да истакнете сву лепоту дома. Уживајте у процесу уређења и бирајте комаде намештаја који највише одговарају вашем стилу. Током фебруара у СИМПО салонима вас очекују бројни попусти и остале погодности куповине. Фебруарски попусти у СИМПУ су идеална прилика да одаберете намештај који дуго желите, и да притом остварите значајну уштеду за готовинско плаћање:

  • намештај је на попусту од -15% и -20%,
  • душеци су на попусту од -20%.

Уколико поседујете Loyalty картицу можете остварити додатне попусте. Више информација о томе потражите ОВДЕ.

Гарнитура АМУР

ОДЛОЖЕНО ПЛАЋАЊЕ

Поред готовинског плаћања, у СИМПУ имате могућност одложеног плаћања. За чекове грађана, за производе са лагера, омогућено је одложено плаћање до 12 месеци без камате, по пуним малопродајним ценама. Посебну повољност представља куповина намештаја путем синдикалних кредита. Запослени из компанија које су потписале уговоре са СИМПОМ, могу да опреме свој дом користећи одложено плаћање на 12 рата без камате по пуним малопродајним ценама, без жираната и одласка у банку.

Табуре МОНТАНА

КАРТИЦА ПОГОДНОСТИ МИНИСТАРСТВА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

Ова картица погодности власницима омогућава куповину робе уз одобравање попуста у зависности од начина плаћања:

  • Додатни попуст од 4% за плаћање готовином који се одобрава на крајњу малопродајну цену исказану са свим тренутно важећим попустима.
  • Попуст од 2 % на плаћање путем административне забране (одложено плаћање до 12 месеци без камате) који се одобрава на пуну малопродајну цену.
Предсобље ЛУНА

КАРТИЦА “НАШ ХЕРОЈ” Власницима ове картице куповина у СИМПУ доноси следеће повољности:

  • Додатни попуст од 5% за плаћање готовином који се одобрава на крајњу малопродајну цену исказану са свим тренутно важећим попустима.
  • Попуст од 5 % на плаћање путем административне забране (одложено плаћање до 12 месеци без камате) који се одобрава на пуну малопродајну цену. Картица погодности “Наш херој” искључује могућност коришћења Loyalty картице СИМПА.

КРЕДИТНЕ И ПЛАТНЕ КАРТИЦЕ

За кориснике кредитне картице NLB банке омогућено је одложено плаћање до 12 месеци без камате, уз одобравање 10 % попуста на пуну малопродајну цену.

Власницима кредитне картице Banca Intesa омогућено је одложено плаћање до 6 месеци без камате, уз одобравање 10% попуста на пуну малопродајну цену.

Са картицама Банке Поштанска штедионица омогућено је одложено плаћање до 6 месеци без камате, уз одобравање 10% попуста на пуну малопродајну цену.

За куповину у СИМПУ можете користити следеће платне картице: Visa, MasterCard, Maestro, American Express i DinaCard.

Све информацију о условима куповине у СИМПУ можете пронаћи ОВДЕ.

СИМПО САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање: Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567. КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556. Бујановац: Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.

Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

 

Економија