Новогодишњи попусти у Симпу

MADAWI гарнитура

Уколико желите да ваш породични дом оплемените новим намештајем, да створите бескрајну топлину и удобност како би празнична чаролија трајала што дуже, посетите СИМПО салоне. СИМПО је припремио одличне новогодишње попусте који трају до краја јануара и важе само за готовинско плаћање:

  • од -25% до -35% на душеке и
  • од – 20% до -35% на цео асортиман намештаја.

Чланови СИМПО loyalty програма могу остварити и додатне попусте. Куповином у вредности од најмање 120.001 до 300.000 динара, на основу једне или више куповина (кумулативно) са loyalty картицом остварују додатни попуст од 2% на каси. Куповином у вредности од 300.001 до 600.000 динара добијају додатни попуст од 3%, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима. Loyalty картице се одобравају искључиво физичким лицима, а попуст се може остварити за све видове плаћања. Више информација потражите ОВДЕ.

Пензионерима и власницима легитимација издатих од стране Министарства за рад, борачка и социјална питања одобрава се додатни попуст од 5% на све редовне попусте за готовинско плаћање. Комплетну информацију о наведеним попустима погледајте ОВДЕ.

НАМЕШТАЈ ЗА СВАКИ ЕНТЕРИЈЕР

Створени у савршеној хармонији квалитета, функционалности и модерног дизајна, СИМПО производи намењени су опремању дневних соба, трпезарија, спаваћих и дечијих соба, предсобља, као и пословног простора.

Предлажемо вам неколико модела са којима можете освежити ваш ентеријер.

MADAWI гарнитура

Madawi угаона гарнитура је фиксни модел. Прилагодљива је, како традиционалном, тако и модерном стилу уређења. Избором угла савршено је можете уклопити у ваш простор. Израђује се у штофу и кожи.

NILY фотеља

Дизајн Nily фотеље долази до изражаја у сваком амбијенту. Идеална је за модерне станове, али и за хотеле или неке друге јавне просторе којима је потребна елеганција допуњена удобношћу. Израђује се у штофу. Савршене линије ове фотеље можете нагласити контрастном бојом паспула.

Safira трпезаријски сто

Safira трпезаријски сто својим отменим дизајном, високом функционалношћу и дрвеном структуром, ствара праву домаћу атмосферу у вашем долу. Производи се у неколико димензија, са или без функције развлачења. Код модела са функцијом развлачења има могућност продужетка за додатних 40 цм.

REA кревет

Rea кревет одличан је за различите величине спаваћих соба, јер од понуђених димензија можете изабрати ону која ће се савршено уклопити у ваш простор и комбиновати са осталим намештајем. Израђује се у кожи и штофу, са и без механизма. Душек се купује посебно.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА

СИМПО производе можете купити на 26 локација широм Србије. Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона. За сву робу купљену у СИМПО салонима, монтажа је бесплатна. Више информација потражите ОВДЕ.

СИМПО САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556.
Бујановац:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.
Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

 

 

Економија