АПРИЛСKИ ПОПУСТИ У СИМПУ

 

Цезар четворосед

Овог пролећа освежите ваш животни простор ведрим бојама и унесите оптимизам. Уколико трагате за намештајем који ће унети дах пролећа у ваш дом, посетите СИМПО салоне и одаберите моделе по вашем укусу и мери вашег простора.

Сахара трпезаријски сто

СИМПО понуда намештаја обухвата колекције за дневни боравак, трпезарију, спаваћу, дечију собу и предсобље, које можете куповати у комплету или по елементима, као и много разноврсног комадног намештаја за креативно опремање дома. Сваки производ одликује врхунски квалитет и дизајн који ће ваш простор учинити модерним и опуштајућим местом за живот, спремним за све ваше пролећне планове.

Kомплетан асортиман СИМПО производа можете погледати OVDE.

 

ГОТОВИНСKИ ПОПУСТИ

Сви купци који до краја априла обаве куповину намештаја у неком од СИМПО салона остварују право на готовинске попусте (плаћање готовином, вирманом и платним картицама):

-20 % на душеке и тапетарске производе у штофу и кожи (гарнитуре, фотеље, табурее, клик-клак лежајеве, столице, кревете и каучеве),

-15% на плочасти намештај са лагера.

У СИМПО салонима купце очекују и специјални попусти за неколико најпродаванијих модела са лагера. Угаона гарнитура „Париска ноћ“, као и гарнитуре „Метрополитен“ и „Де Марко“ у саставу тросед, двосед и фотеља су на готовинском попусту од -25%.

Цезар четворосед

ЛОЈАЛИТИ ПОПУСТИ

Сваки купац може постати члан СИМПО лојалти програма који доноси додатне попусте, који се обрачунавају на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима, на основу једне или више кумулативних куповина у вредности:

-од најмање 120.001 до 300.000 динара, са лојалти картицом остварује се додатни попуст од -2%,

-од 300.001 до 600.000 динара, са лојалти картицом остварује се додатни попуст од

-3%,

-преко 600.000 динара, са лојалти картицом остварује се додатни попуст од -5%

Лорена фотеља

Kупац који је стекао право на попусте, при свакој следећој куповини остварује дефинисани попуст без обзира на износ рачуна. Попуст по основу Лојалити картице примењује се за све видове плаћања.

Све информацију о условима куповине можете погледати OVDE.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА ПРОИЗВОДА

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

СИМПО САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Kонтакт телефон: 017/432-567.
KЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Kонтакт телефон: 017/416-556.
Бујановац:
Трг Kарађорђа Петровића бб. Kонтакт телефон: 017/851-048.
Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати

Економија